vrijdag 25 mei 2007

Laptop

 

Vorige week kreeg ik van Ton en Ellen, onze buurvrienden,
deze laptop cadeau ! (^-^)

45 opmerkingen:

 1. Zo jij bent een boffkont! Ben jaarloers!!! Veel plezier ermee! ik ben ook aan het orienteren voor een laptop!. En zo te zien wordt het iedere maand wat afbetallen, want ik liever niet wil doen maar ja he! xxtjes en fijne weekend toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Nettie, je hebt toch wel gezien dat ie van chocolade is hé?! Het zou wel een vreselijk duur cadeau zijn geweest als ie echt was, daar zou ik toch bezwaar tegen gemaakt hebben ;- )) Succes met je oriëntatie voor een eigen laptop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker, dat wordt typen en dan steeds je vingers aflikken!
  Ik durf helemaal niet te vertellen hoe ik het liefst mijn (melk)chocolade eet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Mary, vertel, vertel! Net als ik waarschijnlijk...vreselijk lekker zo'n choco-verslaving.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedoel je mij?
  Ik leg lekkere chocolade klaar en neem erbij een kop heerlijke verse koffie. Dan hou ik een stukje chocolade tussen mijn vingers totdat het zacht begint te worden, dat stop ik dan in mijn mond, lik er mijn vingers bij af en laat het verder smelten in mijn mond, daarna neem ik een slok van mijn heerlijke koffie!
  Als ik het teruglees vind ik het eigenlijk een rare gewoonte, maar het is wel errrrrrug lekker!
  Moet je niet doen tijdens het borduren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heel grappig idee, zo'n choco-laptop!

  Mijn vader Lambert is verslaafd aan pindarotsjes en hij heeft eigenlijk iedere dag wel een excuus om even boodschappen voor Ibu te doen. Tot hij ontdekte dat hij toch wel ERG veel last kreeg van puisten en onderhuidse activiteiten. Hij vond dan ook van zichzelf dat hij rustig aan moest doen met de rotsjes. Ik heb een oplossing, Dijn, zegt hij. Als ik ze nu koop, dan verstop ik ze thuis.

  Ik trek een wenkbrauw op. JIJ verstopt ze ZELF???

  Hij lacht schaapachtig.

  Verslaving is moeilijk, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een geweldige laptop!!!
  Wat een orgineel cadeau....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O, Corrie, wat een hééééérlijk cadeau! De komende dagen zit je dus op een andere plek je web-log "voor te bereiden" begrijp ik? Als er even geen berichten zijn, dan weten we dat je achter het verkeerde toetsenbord bezig was...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @MaRia, ja ik bedoelde jou, maar was even in de war met je naam, sorry. Ik ga jouw manier van choco eten een keer proberen. Ik vind het nog een beetje jammer om de laptop aan te spreken, maar dat houd ik toch niet lang vol.
  @Berthi, zeker een lekker ding, kom meeëten!
  @Hester, jij ook een stukje?
  @Audrey, ik begrijp je vader volkomen ;-))
  @Ja, leuk hé Wilma, ik was zo totaal verrast toen ik hem uitpakte!
  @Ineke, je hebt me door, maar als je dit leest ging het nog even goed, toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou wat leuk zeg, nooit gezien. Het is dat je het zegt anders had ik het niet gezien dat hij van chocolade is.

  Ik doe net als MaRia eerst een stukje zachte melk chocola(praline) in de mond en dan de hete suikerloze koffie erover. En dat moet dan precies in verhouding zijn. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :-))))))))).

  Maar niet tussen de vingers en zeker niet bij het handwerken !!!!! :-))).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Corrie, voor iemand die zo van chocolade houdt.....
  Hap.... knars, knars,.... smak, smak..... mmmmmmmmmmmm..... heerlijk!!!
  Dat smaakt naar meer!!!

  Ik kom terug en hoop dat er dan nog wat over is!! (^_^)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Oh meisjes toch, wat fijn dat ik jullie zo tevreden kan stellen Berthi en Marian'ne. Als het op is...nee voordat het op is haal ik nieuwe chocolade! Dus kom gerust terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Nee Marian'ne dat zit ook al op de choc-top, maar Max heeft minstens zo'n lieve toet, ook van die heerlijk roze wangen en prachtige bruine ogen, we hebben gisteren weer zo van hem genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. O wat grappig, een laptop van sjookoo. Rechts bespeur ik trouwens een leuk D.E.-mokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O wat grappig, een laptop van sjookoo. Rechts bespeur ik trouwens een leuk D.E.-mokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. o wat heerlijk...chocolade....!
  wat een origineel cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. corrie, even een ander vraagje tussendoor, hoe krijg je foto's aan beide zijkanten van je tekst?
  Jij hebt daar je boeken staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Sjokolaaaaaa:
  Snickers. MMM's. Bonbons. Met nootjes! Met nootjes en krentjes erdoorheen. En wat kersenlikeur erin. Of wat krokants erin gehutseld. Muesli met chocoladebrokjes erin, en dan door de yoghurt. Marmercake (met chocolade vermengd). Chocoladepannekoeken (chocomelpoeder door beslag doen) en dan besmeren met kersenjam... of alleen chocoladepannekoeken en dan zo'n flinke dot slagroom.

  Ehh. Ik dróóm. Straks even WAAR maken. Hihihihih.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Ja Annemarieke, wat een enige mokjes zijn dat hè! Ik heb er twee gekocht bij Ome Appie, bij drie pakjes DE-rooibosthee (zijn we dol op) kon je er een kopen voor 3,95 geloof ik. Er waren er nog maar twee en ze kwamen niet meer. Jammer! Nu dus via de DE-site.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Hallo Noor, de plaatjes van boeken aan de rechterkant plaats ik als volgt: Je maakt eerst een typelist voor boeken aan. Dan ga ik naar de site van Amazon.com, zoek daar het desbetreffende boek op, kopieer het ISBN-nummer en plaats dat in de typelist voor boeken in het veldje waar een ISBN-nummer gevraagd wordt, dan klik je op teovoegen en verschijnt het plaatje vanzelf in je typelist en dus ook in de kolom op je web-log. ZE hebben niet alle boeken die jij wilt plaatsen en dan werkt het niet. ZE zijn trouwens allemaal in het Engels, maar heb mijn boeken bijna allemaal in het Nederlands gelezen, maar die mogelijkheid bieden ze nog niet bij Amazon. Ik ben zelf vanmiddag aan het knoeien geweest om in de linkerkolom plaatjes toe tevoegen bijvoorbeeld bij de links naar de sites van Menno en ik krijg het maar niet voor elkaar. Hulp gevraagd dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ha, ha, Audrey, je bent weer helemaal op drift in de chocoladerivier, ik zwem een baantje mee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hij is echt net echt! Ga je hem ook opeten? Gewoon doen hoor, heerlijk! Hier hebben wij "de bonte koe", zij maken werkelijk alles van chocola, hmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Oh Betty, ik moet tot mijn schande bekennen dat ik vanmiddag aan de rechterkant ben begonnen met het opeten van de cijfertoetsen en lekker!!! Jullie hebben dus mooie molens, af en toe een expositie van Lucebert en ook nog de "bonte koe"! Heeft die koe ook een web-site? 'k Ga even snel kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Gerrie v.W.-v.N.25 mei 2007 om 22:30

  Wat origineel zeg en dat er zelfs hier mensen invliegen .
  Met dit weer moet je er wel voorzichtig mee zijn .
  Snoeperig en smakelijk tikwerk !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo Corrie ik dacht dat hij echt was, ik dacht dat zijn fijne vrienden,die zo iets kado doen. En fantasties zal ze blij mee zijn. Nou een chocolade is ook heerlijk, ik zou hem nog even bewaren. leuk om andere mee voor de gek te houden.Ik ben er ook in getrapt.Grappig!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nou zeg Corrie! Dacht net als een paar anderen dat ioe echt was! Wat een kust om dat te maken! Wel een heel erg leuk en orgineel cadeau van je buren! Ze weten in iedergeval wel dat je vaak achter de pc zit! LOL Eet smakelijk verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Gerrie,Jose en Marijna, smakelijk istie zeker en vanwege de warmte eten we hem zo snel mogelijk op. Wat grappig dat jullie ook dachten dat ie echt was, nu zal ik Ton en Ellen maar eens een mailtje sturen dat ze moeten gaan kijken naar al deze leuke reacties. En dat ik vaak achter de pc zit weten ze maar al te goed. Waarschijnlijk zien ze ook nu op dit moment, als zij buiten een sigaretje roken, dat het licht op de achterkamer aan is en dan weten zij wel hoe laat het is LOL ;- ))))
  @

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een leuk en lekker cadeau om te krijgen en het is niet eens Sinterklaas ;-)
  Chocolade is ook zo lekker en als je begint is het zo moeilijk om te stoppen. Ik ben even bewust afgekickt momenteel vanwege het hoge suikergehalte, maar als ik het proef, ga ik weer voor de bijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wow, wat een cadeau, ik wil ook zulke buren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @Marianne en Annita, als ik alle reacties zo lees is het een feit dat alle handwerk-web-log-vrouwen dol op chocolade zijn. Knap dat je weerstand kunt bieden Marianne, ook al is het tijdelijk.
  @Annita, ik denk niet dat ze gaan verhuizen, dus ik waarschuw je wel als er hier in het blok een huis vrij komt ;- )

  BeantwoordenVerwijderen
 31. ,.....ik ben er helemaal ingetrapt, dacht dat het een echte was,.....nu blijkt het een echte van chocolade te zijn ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wat een schitterend cadeautje, en zo lekker !!!!!!!!!!!!!!!! yammie yammie

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Ingrid en Mary, iedereen is er zo enthousiast over, ik hoop dat de gevers gauw al die leuke reacties zullen lezen, dan genieten ze er zelf ook nog eens van.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Jeetje Cor, wat een hoop leuke reacties op de (overigens Oost-Duitse) choco laptop ! Eigenlijk zonde om hem op te eten. Doe het toch maar wel, want anders slaat hij net zo wit uit als mijn paaseieren vroeger, want omdat ik het zonde vond om ze op te eten (ze waren altijd heel mooi, omdat ik ze van mijn tante kreeg die in een van de betere banketzaken werkte), bleven ze jaren onaangeroerd (knap hè ? ha, ha !) in de kast staan totdat ze wit uitgeslagen waren en in de vuilnisbak belandden. Geniet er dus maar lekker van !!!
  Groetjes, Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Hé Ellen, dat vind ik nog het leukste van alles...een reactie van jou op mijn web-log! Ja wat veel reacties hè! Maar wat zijn er veel mensen geweest die dachten dat het een echte was. Ik eet de chocolade lekker op voordat ie wit wordt en doe er dan een bruin lapje vilt onder zodat het er weer helemaal echt uitziet! Zet ik hem gewoon op mijn tafel, eens kijken wat het bezoek daarvan denkt :- ))

  BeantwoordenVerwijderen
 36. mmm heerlijk ,ik ben net thuis en ik heb honger en trek in chocolade.ik ben heeel erg verslaafd en heb vandaag niks op,het wordt nl te gek als je geen dag zonder kunt dan ben je een junk....jaaa de bonte koe ...enne wat dachten jullie van Puccini in Amsterdam ,die staat op nr 1 en op 2 unlimited delicious van Kess Raat ,ook in Amsterdam.

  Enne... in heemstede doe je de lekkerste choco workshop,wel ver weg,zie http/:www.chocola.nu mmmm ik ga wat snaaien....groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Hilly!! Puccini is te erg voor woorden, zoo lekker en bij Kees Raat heb ik ooit een cursus bonbons maken gedaan, verjaardagscadeau van Jan die al bijna 40 jaar lang weet hoe verslaafd ik ben aan chocolade. Ik ga nú naar de link :- )))) Eet ze!!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. oke ,jullie vragen erom:
  http://www.chocotelegram.nl
  http://www.thechocolatefall.nl
  http://www.virtualchocolate.com
  http://www.chocohotel.it

  Hahha verslaafd of niet soms?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @Hahahahahha, wat errúg! Ben net terug van chocola.nu. Ik moet nu absoluut even achter mijn lapto hoor hahahahah!
  Ja, verslaafd! Absoluut!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ok ik ga even chocolade halen, en pssst, bij onze AH hadden ze nog 3 van die bekers... staan nu in onze keuken...
  LOL
  nr 4 moet ik nog bij DE halen, en nu eerst die chocolade>>>>>>>>>>>>>
  Tot laterzzzzzzzzz!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @Ha Juul, wat leuk dat je er was, lekker gesnoept? en dronk je chocolademelk uit je mooie beker. Ik ga er ook nog een paar bij bestllen, heb aardig wat punten gespaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hoi Corrie,
  ik zag dat je er nog niets bijgelogt hebt...
  :o)

  Das "fijn voor mij"...!
  Lekker rustig... enzo.
  ;o)
  LOL
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  even weer een stukje verder lezen...
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk bedankt voor je moeite om een berichtje achter te laten, het wordt met plezier gelezen en zeer gewaardeerd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...