vrijdag 6 april 2007

Hartenproject deel 2Vandaag heb ik deel 2 voor het "Hartenproject van Berthi" afgekregen.
Hierboven zie je dit deeltje van het grotere werk.
Ik ben dol op de blauwe vogels.
Anneke en ik borduurden zonder het van elkaar te weten hetzelfde
hart  :- )

9 opmerkingen:

 1. Het ziet er prachtig uit, Corrie. Het verhaal erbij is zo mooi en warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Corrie, wat mooi die blauwe vogels! Mijn harten bijdrage krijgt steeds meer vorm in idee dan. Heb nu redelijk in gedachten wat ik wil. Nu de uitvoering nog. Leuk dat je bilij was dat je achter de pc kon! Grappig is dat hé! Ik was een jaar of 4 geleden anti pc en nu ben ik er soms niet meer achter weg te slaan. Geniet van de Paasdagen en ik hoop dat het weer zich van de goede kant laat zien. Groetjes van Marijna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!! De blauwe kleur is prachtig. In het verleden ook weleens met blauw werkjes gemaakt. Steeds neem ik mij voor om dat meer te doen. Heel mooi!! De gedachte erachter is helemaal geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi Corrie! Leuk dat je al zo lekker bezig bent met het hartenproject. Ik heb nog zo veel andere dingen, help ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor jullie reacties op de vogels, wat zal het leuk zijn om elkaars helemaal af te kunnen zien, leuk om zo'n gezamenlijk doel te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, prachtig, Corrie!!
  Wat werk jij toch ontzettend hard!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Berthi, bedankt voor je reactie. Dat harde werken had deels al eerder plaats, maar het is inderdaad zo dat ik veel en vaak borduur en handwerk. Dat is een cadeautje sinds de pensionering van Jan, we doen nu het huishouden samen en dat scheelt een heleboel tijd die ik kan besteden aan de dingen die ik graag doe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dag corrie, wat een mooi vogel- en hartmotief, prachtige kleuren en vormen. leuk dat ik je weblog nu kon vinden, ik ga straks nog even verder kijken en neem dan ook graag een kijkje op je picturetrail.
  ps: 'corners of my home', hmnee, om daaraan mee te doen zou ik teveel moeten overwinnen, laat mij met m'n huis maar liever wat op de achtergrond blijven, daar voel ik me meer op m'n gemak...
  tot de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk bedankt voor je moeite om een berichtje achter te laten, het wordt met plezier gelezen en zeer gewaardeerd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...